Termeni si Conditii

 1. General

1.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre  Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre S.C. METRONETWORK S.R.L. si acesta. Te rugam sa parcurgi cu atentie acest document inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui site pentru a preintampina eventuale consecinte nedorite/ neplacute, ce pot fi apreciate de catre Utilizator/Membru/Client ca avand un impact negativ asupra datelor sale si/sau informatiilor furnizate companiei S.C. METRONETWORK S.R.L.

1.2. Site-ul www.panourisolare-ieftine.ro este detinut de S.C. METRONETWORK S.R.L., societate comerciala de nationalitate romana, inregistrata la O.R.C. Buzau cu nr. J10/658/2004, avand cod fiscal 16594252, cu sediul in Buzau, bd. Unirii bl C, sc B, et 3, ap 15 si functioneaza conform legislatiei române in domeniul sau de activitate. In Documentul de fata ne referim la S.C. METRONETWORK S.R.L. ca fiind Compania.

1.3. Site-ul web detinut de S.C. METRONETWORK S.R.L. se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic

1.4. S.C. METRONETWORK S.R.L. va ofera accesul si utilizarea site-ului www.panourisolare-ieftine.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

 1. Obligațiile de accesare a site-ului

2.1. Puteți să utilizați site-ul nostru doar dacă sunteți de acord cu acești “Termeni și Condiții”. Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a viziona si comanda produsele noastre.

2.2. Accesul dumneavoastră la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorilor apărute, sau lipsa virușilor ori a altor comportamente dăunătoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil.

2.3. Nu aveți dreptul să utilizați niciun dispozitiv, software sau rutina, care intervine sau încearcă să intervină în operarea normală a site-ului nostru și nici să luati vreo măsură care impune o încărcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic.

2.4. Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului www.panourisolare-ieftine.ro, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

 1. Inregistrarea ca Membru si obligațiile aferente

3.1. Pentru a putea plasa o comanda de cumparare pe panourisolare-ieftine.ro Clientul trebuie să se inregistreze cu un cont creat pe site-ul www.panourisolare-ieftine.ro.

3.2. Optand pentru inregistrare, Clientul se obliga sa furnizeze corect informatii adevarate necesare in vederea operarii comenzilor plasate (nume, prenume, adresa de livrare, telefon de contact, adresa de e-mail). Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul „date personale” din cadrul aplicatiei „Contul meu”.

3.3. Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii si notificarii acestuia in scris de catre S.C. METRONETWORK S.R.L..

3.4. Prin înregistrarea ca membru, veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acesteia, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

3.5. Clientul care a devenit Membru inregistrat pe plaforma www.panourisolare-ieftine.ro este responsabil pentru menținerea caracterului secret al parolelor si informațiilor privind autentificarea și contul. Compania S.C. METRONETWORK S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile/incidentele survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

3.6. Veți fi tras la răspundere financiar pentru toate utilizările site-ului nostru de oricine care utilizează parola dumneavoastră și informațiile dumneavoastră de autentificare.

3.7. Sunteți de acord să fiți pe deplin responsabili pentru orice comenzi și plăți făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. Compania S.C. METRONETWORK S.R.L. poate folosi în scopuri publicitare și nu doar orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

3.8. Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre. Nu puteți utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plata ilegală, frauduloasă sau speculativă; pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, calomniator, defăimător, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă, sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni.

3.9. Noi putem, în orice moment și fără preaviz sau răspundere, înceta sau restricționa accesul dumneavoastră la toate componentele sau oricare componentă a site-ului nostru. Accesul dumneavoastră la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorilor apărute, sau lipsa virușilor ori a altor comportamente dăunătoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil. Nu aveți dreptul să utilizați niciun dispozitiv, software sau rutina, care intervine sau încearcă să intervină în operarea normală a site-ului nostru și nici să luati vreo măsură care impune o încărcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic.

3.10. Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului www.panourisolare-ieftine.ro, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

3.11. Clientul, in conformitate cu dispozitiile si normele privind protectia datelor cu caracter personal, are dreptul de a solicita stergerea datelor sale personale prelucrate in scop comercial de catre compania care administreaza site-ul www.panourisolare-ieftine.ro in baza contractului agreat de parti, iar in acest sens poate formula solicitarea scrisa pe adresa contact@panouri-ieftine.ro.

3.12. Clientul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, exprimandu-si acceptul pentru documentul privind termeni si conditii sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

 1. Livrarea produselor comandate

4.1. Pe teritoriul României, termenul de livrare este intre 3 -5 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

4.2. Livrarea se face de catre Curier, la domiciliul Clientului, de regula in 72 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 72 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

4.3. In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa informati de aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii, pe email sau telefonic.

4.4. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

 1. Promotii

Panouri solare-ieftine organizează Promoții care sunt anunțate pe siteul www.panourisolare-ieftine.ro și/ sau pe facebook și/ sau pe alte canale. Promoțiile nu se cumulează și isi încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și încetează în momentul inactivării lor de pe site.

 1. Modalitati de plata

6.1. Ramburs

Se plătesc produsele împreună cu taxele de livrare incluse în valoarea facturii direct direct către agentul firmei de curierat la preluarea coletului . 

6.2. Transfer Bancar / Ordin de plata

Pentru comenzi pentru care ați selectat metoda de plată prin virament bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului cu suma transferată, introducându-se, astfel un decalaj de 2-4 zile in livrarea produselor, de la caz la caz.

6.3. Numerar (la sediu)

Se plătesc produsele în momentul ridicării de la sediul companiei.

6.4. Plata prin Card la sediu (POS)

Se plătesc produsele cu cardul (personal sau al firmei) prin intermediul terminalului POS de la sediul companiei. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD. Anumite carduri nu necesită introducerea PIN-ului (nu au acestă opțiune activată), verificarea făcându-se de către personalul companiei între semnătura de pe chitanță și card.

 1. Returnarea Produselor

7.1. Informațiile de mai jos sunt valabile doar pentru produsele livrate pe teritoriul României.

7.2. Cumpărătorul are dreptul să notifice vanzatorul, prin email sau telefonic, că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Intr-un astfel de caz, produsele returnate trebuie sa fie nefolosite, în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

7.3. Returnarea efectivă a produsului/produselor la adresa de returnare (Sat Spătaru, DN2B, nr. 285A, Com. Costeşti Jud. Buzau, cod postal 127206) se poate face prin curierat rapid, cheltuielile de transport fiind suportate de Cumparator.

7.4. Contravaloarea produselor returnate, pentru care s-a facut instiintarea de a renunta la cumparare in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, se va plati catre Cumparator prin virament bancar sau mandat postal. Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor revin in sarcina cumparatorului.

7.5. Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de folosire. Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor.

7.6. Societatea noastră deține o echipă dedicată si specializata, care raspunde de calitatea produselor, astfel aveți garanția că produsele comandate pe www.panourisolare-ieftine.ro nu prezinta defecte de fabricatie. În cazul în care există o excepție, ne asumăm răspunderea și vă înlocuim produsul cu unul identic. In ceea ce priveste costurile de transport, revin in sarcina clientului cheltuielile de transport cu trimiterea produselor (tur) la schimb, in timp ce cheltuielile de transport pentru trimiterea produsului inlocuit revin in sarcina vanzatorului.

7.7. Legislația românească în vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

 1. Garantia si conditiile de acordare

8.1. Pentru a beneficia de garantie, Cumparatorul are obligatia de a respecta instructiunile de utilizare si de a nu permite interventia asupra produsului din partea altor persoane decat cele autorizate sa acorde service. In caz contrar vanzatorul este exonerat de obligatia sa privind garantia.

8.2. Produsele comandate prin www.panourisolare-ieftine.ro sunt insotite de Certificat de Calitate si Garantie care trebuie completat de catre Cumparator si pastrat pe toata durata termenului de garantie.

8.3. Prezentarea certificatului de garantie insotit de chitanta, bonul sau factura fiscala este obligatorie la intocmirea reclamatiei privitoare la defectarea produsului.

8.4. Termenul de garantie este de:

 • 10 ani la Colectoare Solare
 • 3 ani la Panourile Solare Presurizate Compacte

Iar pentru restul produselor, termenul de garantie este:

 • 24 de luni de la data punerii in functiune pentru grupuri de pompare, automatizari solare, vase de expansiune, rezistente electrice, aerisitoare solare, vane 2/3 cai
 • 36 de luni de la data punerii in functiune pentru boilere de apa menajera (cu exceptia rezistentelor electrice ce pot fi integrate) si vase tampon agent termic (buffere)

8.5. Garantia se acorda conform legislatiei in vigoare la data cumpararii produsului/produselor.

8.6. NU se acorda service gratuit si NU se inlocuiesc produsele defecte in termenul de garantie, in urmatoarele conditii:

     Conditii generale:

 • Deteriorari si defectiuni datorate transportului, manipularii, instalarii, utilizarii si intretinerii necorespunzatoare, conform normelor din instructiunile de folosire ale produselor
 • Utilizarea de apa menajera neconforma cu normativul romanesc in vigoare – SATS 1342-91 (Cloruri/Saruri < 250 mg/l; Duritate < 20 grade germane; Calciu < 100 mg/l)
 • Racordari electrice, la gaze si retele de apa efectuate de persoane neautorizate, precum si nerespectarea instructiunilor privind voltajul electric sau temperatura mediului ambiant de minim 5°C
 • Utilizarea echipamentelor in alt regim decat cel pentru care au fost proiectate – instalatii de preparare apa calda menajera si agent termic
 • Interventii efectuate in perioada de garantie de catre persoane neautorizate
 • Daune provocate din cauza fluctuatiilor de tensiune la alimentare cu energie electrica sau a conditiilor exceptionale (cutremur, incendiu, inundatie, trasnet)

     Conditii specifice:

 • Grupuri de pompare solar: utilizarea de alti agenti termici decat propilenglicol preparat; utilizarea pompei fara lichid in instalatie (mers in gol) ; utilizarea pompei fara o aerisire complete si o presurizare a instalatiei
 • Automatizarea solara: conectarea echipamentului la o priza fara impamantare; conectarea incorecta a senzorilor de temperatura, a pompei, a rezistentei electrice sau a vanelor de deviatie
 • Boiler solar: lipsa din circuitul hidraulic a supapei de siguranta (8 bar) si a vasului de expansiune (2 bar); nerespectarea procedurii de verificare si inlocuire a anodului de magneziu din boiler la interval de 2 ani
 • Vasul tampon (buffer): lipsa din circuitul hidraulic a supapei de siguranta (3 bar) si a vasului de expansiune (1,5 bar); introducerea bazinului intr-un circuit deschis de apa menajera.

8.6. Cumparatorul are obligatia de a pastra certificatul de garantie, acesta fiind singurul document care, conform Legii 449/2003 atesta dreptul de garantie si care va fi prezentat impreuna cu documentul de plata (chitanta, factura) in cazul aparitiei unei defectiuni. Pierderea certificatului de garantie determina anularea garantiei produsului.

8.7. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003.

8.8. Perioada de garantie se prelungeste cu durata de timp cat produsul este in reparatie. Compania  asigura intretinere periodica, service postgarantie, contra cost.

8.9. Necompletarea sau completarea incorecta a certificatului de garantie atrage dupa sine raspunderea vanzatorului si posibilitatea refuzului de primire in unitatea de service a produsului pana la remedierea situatiei de catre vanzator.

8.10. Pentru a putea beneficia de remedierea situatiei, Cumparatorul se obliga sa indeplineasca cumulativ umatoarele:

 • Sa notifice in scris printr-un email la adresa contact@panourisolare-ieftine.ro intentia de acordare de garantie pentru acest produs, cat si lipsa de conformitate sau defectul reclamat
 • Sa puna la dispozitie produsul in cauza, in starea sa curenta, intr-un termen rezonabil, prin mijloace proprii sau terte-parti, stabilite de comun acord intre parti
 • Sa se asigure ca produsul in cauza va fi pus la dispozitie in aceeasi conditie ca in momentul in care a fost plasata cererea de acordare de garantie
 • Sa faca dovada achizitiei prin documentul fiscal in original sau copie
 • Sa puna la dispozitie orice alta informatie sau document necesar solutionarii problemei

8.11. Compania nu poate acorda garantia pentru produsul respectiv in urmatoarele situatii:

 • In urma analizei reprezentantilor companiei a conditiilor generale si specifice prezentate mai sus
 • In urma constatarii de reprezentantii companiei ca dauna a fost provocata voit sau involutar de catre Cumparator
 • Produsul nu prezinta toate etichetele si emblemele interne, nedetasabile
 • Produsul pus la dispozitie  nu are toate accesoriile atasate sau incluse la data livrarii sau achizitiei acestuia
 • Cumparatorul nu poate prezenta Certificatul de garantie al produsului sau documentul contabil (chitanta, bon fiscal, factura) prin care face dovada achizitionarii produsului

8.12. Reclamațiile și sesizările vor fi transmise către adresa de email: contact@panourisolare-ieftine.ro

8.13. S.C. METRONETWORK S.R.L. prin intermediul  www.panourisolare-ieftine.ro se obliga sa ofere un raspuns formal la situatia prezentata, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data primirii in garantie a produsului. Compania ofera una dintre solutiile urmatoare, la problema de garantie prezentata, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii in garantie a produsului, in functie de specificul problemei, a stocului disponibil si legislatia in vigoare, insotit intotdeauna de o informare formala:

 • Remediarea partiala/totala a defectului
 • Inlocuirea produsului cu unul indentic
 • Sa ofere rambursarea partiala/totala a contravalorii achitate de catre Client pe produs, printr-o metoda stabilita de comun acord

8.14. In cazul in care Clientul nu este satisfacut de solutia prezentata se poate adresa organelor competente, pe baza deciziei formale.

8.15. Platforma www.panourisolare-ieftine.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a niciunui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.

 1. Limitarea răspunderii

9.1. Nici noi nici Colaboratorii noștri nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, (II) orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată), sau (III) executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părti sau oricărei alte părți.

9.2. Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

 1. Politica de confidentialitate si protecția datelor personale

10.1. În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege.

10.2. Depunem toate eforturile pentru a va asigura ca va protejam si respectam confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal prin implementarea masurilor necesare prevazute de normele și reglementările în vigoare privind protecția datelor, inclusiv Regulamentul general (UE) 2016/679 privind protecția datelor (“ RGPD”).

10.3. Aceast capitol are rolul de a vă informa asupra datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. sau pe care dvs. ni le comunicați prin intermediul prezentului site web, precum și a modului în care vom prelucra aceste date.

10.4. Potrivit normelor și reglementărilor în vigoare privind protecția datelor (“RGPD”) – datele cu caracter personal sunt definite ca orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila. In principiu reprezinta date personale, pe care si Compania noastra le are in vedere: numele si prenumele persoanei fizice, domiciliul, adresa de email, CNP, numar de telefon, coduri client/atribut al contului inregistrat, codul de identificare de tip AWB pentru livrarea produsului comandat etc.

10.5. Datele dvs. personale pe care le colectează și prelucrează Compania noastra sunt: numele și prenumele persoanei, domiciliu (adresa poștală pentru livrare), adresa de email, numar de telefon, coduri de identificare client/identificator online, date de facturare (in cazul finalizării unei comenzi), voce, informații bancare (în cazul efectuării unui retur/ramburs de plată), cont social media.
Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, asa cum sunt definite in Regulamentul General privind Protectia Datelor (prescurtat RGPD) în categorii speciale de date cu caracter personal.

10.6. În procesul de operare a prezentului site web, Compania colectează anumite informații (“date cu caracter personal”) referitoare la persoane fizice identificate sau care pot identifica persoane fizice, date furnizate de utilizatorii prezentului site web, prin exprimarea voluntara a consimtamantului, în mod direct (ex. nume, prenume, adresă poștală, adresă de e-mail, număr de telefon) sau indirect (ex. adresă IP, utilizarea UUIDS (unique identifiers provided by social logins).

10.7. Scopurile prelucarii datelor cu caracter personal furnizate de catre un “Membru” sau un “Client pe plaforma www.panourisolare-ieftine.ro sunt următoarele:

 • procesarea comenzilor si retururilor;
 • pastrarea relatiei cu partenerii contractuali in scopuri contabile;
 • optimizarea activitatii de marketing;
 • solutionarea cererilor privind indeplinirea unei comenzi
 • comunicari de marketing;
 • administrarea contului in cadrul platformei www.panourisolare-ieftine.ro;
 • scopuri statistice
 • feedback-ul furnizat serviciilor oferite de catre panourisolare-ieftine.ro

10.8. Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie colectate, prelucrate colectate si arhivate/păstrate de Compania care administraeza siteul web.

10.9. Compania noastra garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001.

10.10. La adresa de mail contact@panourisolare-ieftine.ro , utilizatorul poate solicita informaţii detaliate privind datele preluate, stocate şi procesate de către panourisolare-ieftine.ro, poate solicita, în mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor preluate, stocate şi procesate de către www.panourisolare-ieftine.ro. Acest drept al utilizatorului este permanent şi poate fi exercitat oricând printr-o cerere adresată panourisolare-ieftine.ro la adresa de mail contact@panourisolare-ieftine.ro.

10.11. În situatia în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către panourisolare-ieftine.ro sau este nemulţumit de modalitatea în care panourisolare-ieftine.ro a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa instanţei, conform dispoziţiilor legale în materie.

 1. Drepturi de autor

11.1. Compania noastra împreună cu furnizorii de servicii si produse (“Furnizorii”), dețin și au drepturi de autor asupra site-ului și tuturor conținuturilor acestuia.

11.2. Clientul sau utilizatorul site-ului nu are dreptul de a copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afișa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din conținutul, datele, informațiile sau materialele găsite pe site-ul www.panourisolare-ieftine.ro decât în urma obținerii acordului scris al reprezentantului companiei sau doar în scop necomercial.

11.3. Denumirile produselor, Imaginile, Modalitatea de prezentare, Mărcile comerciale, Logo-urile și Mărcile de serviciu(“Mărcile”) afisate pe site-ul nostru precum si intregul software, aplicațiile, și modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietate intelectuală ale Companiei care administreaza site-ul www.panourisolare-ieftine.ro și înregistrate ca fiind ale noastre și ale Furnizorilor noștri.

11.4. Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și accesul pe site-ul nostru nu va acorda nicio licență sau drept de a utiliza oricare din Denumiri, Imagini, Mărci. Nu veți utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru.

11.5. Nu puteți reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrări derivate, dezasambla sau decompila, vinde, închiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

11.6. Pentru raportarea încălcării drepturilor, de autor vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail: contact@panourisolare-ieftine.ro.

 1. Dispozitii finale

12.1. Compania isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, Compania nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

12.3. Compania isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

12.4. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusă Termenilor în vigoare la momentul utilizării de către dumneavoastră. Va trebui să revedeți acesti Termeni periodic. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare, va însemna acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor modificați.

12.5. Nu puteți cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligațiile dumneavoastră din acești Termeni și Condiții.

12.6. Cu excepția celor descrise în propozițiile precedente, dumneavoastră și noi putem să modificăm acești Termeni numai într-un document scris semnat sau acceptat în alt mod de dumneavoastră și de noi. Dacă noi nu acționăm în legătură cu încălcarea de către dumneavoastră sau de către altcineva cu orice ocazie, nu înseamnă că renunțăm la dreptul nostru de a acționa în legătură cu încălcări viitoare sau similare. Dacă o instanță constată că vreo prevedere din acești Termeni este neexecutabilă sau invalidă, acea prevedere va fi aplicată în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar ceilalți Termeni vor rămâne în vigoare și executabili.

12.7. Acești Termeni, împreună cu acele produse care au devenit parte din acești Termeni prin referire, alcătuiesc întreaga înțelegere dintre noi și dumneavoastră în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, și înlocuiește orice înțelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru.

12.8. Acesti termeni și condiții, precum și respectarea de către dumneavoastră și de către noi a acestora sunt guvernate de legislația românească. Dacă înaintați vreo acțiune în instanță legată de utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, a produselor și serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteți de acord să înaintați această acțiune numai în instanțele judecătorești de pe teritoriul României și numai după notificarea, în scris pe adresa de email contact@panourisolare-ieftine.ro. În oricare astfel de acțiune sau orice acțiune pe care noi o putem iniția, partea care are câștig de cauză va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecată suportate în legătură cu acțiunea, inclusiv dar fără a se limita la costuri, atât impozabile cât și neimpozabile. O versiune tipărită a acestui acord și a oricărei notificări date în forma electronica va fi admisibilă în procedura judiciară pe baza acestor Termeni sau legată de acești Termeni în aceeași măsură și supusă acelorași condiții ca alte documente comerciale și consemnări generate inițial și păstrate în forma tiparită.

12.9. Dacă dețineți un cont pe www.panourisolare-ieftine.ro, înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus, așadar, vă asumați răspunderea pentru orice nerespectare a acestora.

 1. Contact si alte informatii

14.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu platforma online www.panourisolare-ieftine.ro  va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0762.735.345, de Luni pana Vineri, program 07:00-16:00, sau prin e-mail la contact@panourisolare-ieftine.ro.
14.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.panourisolare-ieftine.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea Companiei noastre.