Politica de confidentialitate si protecția datelor personale (paragraf extras din Termeni si Conditii)

10.1. În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege.

10.2. Depunem toate eforturile pentru a va asigura ca va protejam si respectam confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal prin implementarea masurilor necesare prevazute de normele și reglementările în vigoare privind protecția datelor, inclusiv Regulamentul general (UE) 2016/679 privind protecția datelor (“ RGPD”).

10.3. Aceast capitol are rolul de a vă informa asupra datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. sau pe care dvs. ni le comunicați prin intermediul prezentului site web, precum și a modului în care vom prelucra aceste date.

10.4. Potrivit normelor și reglementărilor în vigoare privind protecția datelor (“RGPD”) – datele cu caracter personal sunt definite ca orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila. In principiu reprezinta date personale, pe care si Compania noastra le are in vedere: numele si prenumele persoanei fizice, domiciliul, adresa de email, CNP, numar de telefon, coduri client/atribut al contului inregistrat, codul de identificare de tip AWB pentru livrarea produsului comandat etc.

10.5. Datele dvs. personale pe care le colectează și prelucrează Compania noastra sunt: numele și prenumele persoanei, domiciliu (adresa poștală pentru livrare), adresa de email, numar de telefon, coduri de identificare client/identificator online, date de facturare (in cazul finalizării unei comenzi), voce, informații bancare (în cazul efectuării unui retur/ramburs de plată), cont social media.
Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, asa cum sunt definite in Regulamentul General privind Protectia Datelor (prescurtat RGPD) în categorii speciale de date cu caracter personal.

10.6. În procesul de operare a prezentului site web, Compania colectează anumite informații (“date cu caracter personal”) referitoare la persoane fizice identificate sau care pot identifica persoane fizice, date furnizate de utilizatorii prezentului site web, prin exprimarea voluntara a consimtamantului, în mod direct (ex. nume, prenume, adresă poștală, adresă de e-mail, număr de telefon) sau indirect (ex. adresă IP, utilizarea UUIDS (unique identifiers provided by social logins).

10.7. Scopurile prelucarii datelor cu caracter personal furnizate de catre un “Membru” sau un “Client pe plaforma www.panourisolare-ieftine.ro sunt următoarele:

  • procesarea comenzilor si retururilor;
  • pastrarea relatiei cu partenerii contractuali in scopuri contabile;
  • optimizarea activitatii de marketing;
  • solutionarea cererilor privind indeplinirea unei comenzi
  • comunicari de marketing;
  • administrarea contului in cadrul platformei www.panourisolare-ieftine.ro;
  • scopuri statistice
  • feedback-ul furnizat serviciilor oferite de catre panourisolare-ieftine.ro

10.8. Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie colectate, prelucrate colectate si arhivate/păstrate de Compania care administraeza siteul web.

10.9. Compania noastra garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001.

10.10. La adresa de mail contact@panourisolare-ieftine.ro , utilizatorul poate solicita informaţii detaliate privind datele preluate, stocate şi procesate de către panourisolare-ieftine.ro, poate solicita, în mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor preluate, stocate şi procesate de către www.panourisolare-ieftine.ro. Acest drept al utilizatorului este permanent şi poate fi exercitat oricând printr-o cerere adresată panourisolare-ieftine.ro la adresa de mail contact@panourisolare-ieftine.ro.

10.11. În situatia în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către panourisolare-ieftine.ro sau este nemulţumit de modalitatea în care panourisolare-ieftine.ro a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa instanţei, conform dispoziţiilor legale în materie.